OntKIEM West PARTY

De herfst is begonnen! En terwijl buiten de wind wat kouder wordt en af en toe wat regendruppels meeneemt, gaan wij bij OntKIEM lekker binnen een klein feestje vieren! Naast de warme kachel en met een warme soep (met pompoen uit de OntKIEMse tuin!) en brood op schoot gaan we op donderdag 29 oktober vanaf 17 uur samen met anderen buurtbewoners spelletjes spelen (van halli galli tot domino), op de muziek van dj Mohammed Ajoub uit de buurt onze heupen swingen en gewoon gezellig bijkletsen. Zeker zijn er nog mensen die nog leuke verhalen van afgelopen zomer kunnen vertellen! En – voor wie dat allemaal nog niet genoeg is – is er ook de mogelijkheid om zich voor karaoke op te geven en een leuk liedje alleen of met anderen te zingen! Hurra! Het is feest!

OntKIEM West Party
wanneer: 29 oktober van 17 uur tot 20:30 uur
waar: Buurtkeuken de Kachel, Van Karnebeekstraat 47
entrée: 3 euro (inclusief soep met brood en thee/koffie/limonade) /kinderen (tot 8 jaar): € 1,50

Boekenlegger op de permalink.