OntKIEM West PARTY

De herfst is begonnen! En terwijl buiten de wind wat kouder wordt en af en toe wat regendruppels meeneemt, gaan wij bij OntKIEM lekker binnen een klein feestje vieren! Naast de warme kachel en met een warme soep (met pompoen uit de OntKIEMse tuin!) en brood op schoot gaan we op donderdag 29 oktober vanaf 17 uur samen met anderen buurtbewoners spelletjes spelen (van halli galli tot domino), op de muziek van dj Mohammed Ajoub uit de buurt onze heupen swingen en gewoon gezellig bijkletsen. Zeker zijn er nog mensen die nog leuke verhalen van afgelopen zomer kunnen vertellen! En – voor wie dat allemaal nog niet genoeg is – is er ook de mogelijkheid om zich voor karaoke op te geven en een leuk liedje alleen of met anderen te zingen! Hurra! Het is feest!

OntKIEM West Party
wanneer: 29 oktober van 17 uur tot 20:30 uur
waar: Buurtkeuken de Kachel, Van Karnebeekstraat 47
entrée: 3 euro (inclusief soep met brood en thee/koffie/limonade) /kinderen (tot 8 jaar): € 1,50

16 en 19 september Marcia Nolte in OntKIEM West!

portret_406 BottleCarpet_overview_900-2 IMG_3279web crayoncarpet-wemakecarpets-boudewijnbollmann-total-3_900IMG_1059_1000

Marcia Nolte van onder andere WE MAKE CARPETS komt een workshop geven in OntKIEM West! Marcia Nolte maakt alledaags design en alledaags dingen tot design. Heb je zin om eens met een andere blik naar alledaagse dingen te kijken en nieuwe dingen te creëren? Kom dan 16 september naar Buurtkeuken de Kachel voor een introductie van Marcia haar werk. 19 September gaan we lekker knutselen, zagen, naaien, timmeren en creëren in de tuin of de buurtkeuken. Alles is mogelijk!

http://www.wemakecarpets.nl
http://www.marcianolte.com

 

 

een zomerse tuin

Het leek gisteren wel herfst, met al die regen en lage temperaturen. Gelukkig trekt de tuin zich daar niets van aan, die lag er zonnig bij met de zonnebloemen en groenten die we hebben geoogst (en nog gaan oogsten). En de regenuurtjes hebben we mooi benut om een bankje te maken.

20150729_144507 20150729_170951 IMG-20150729-WA0002

Kachel Cultura

Aanstaande woensdagavond starten we met ‘Kachel Cultura’, een maandelijks terugkerend evenement in Buurtkeuken de Kachel, waarin lekker eten en een open podium gecombineerd worden. We nodigen jullie hiervoor van harte uit. Het zal de eerste Kachel Cultura zijn, waarmee we feestelijk de zomer(stop) inluiden. Het zal voorlopig de laatste buurtkeukenavond zijn, de tuinactiviteiten zullen wel doorgaan tijdens de maanden juli en augustus.

 Kom genieten van cultuur in Buurtkeuken de Kachel op 24 juni en neem je lekkerste gerecht mee!

De avond ziet er als volgt uit:

Om 18.30 uur gaan we aan tafel en eten we zoals we gewend zijn met buurtgenoten. Gezamenlijk wordt de afwas gedaan en richten we de ruimte in voor het open podium. Rond 19.30 uur geven een aantal van de aanwezigen acte de présence met muziek of anderszins. Eva de Rijk, dirigente van het KIEMkoor, zal gastvrouw zijn.

We hebben voor deze eerste avond vijf korte optredens gepland, en we hopen dat zich nog meer gegadigden zullen melden. We eindigen met de mogelijkheid om te dansen, en rond 21 uur sluiten we de avond af.

Belangrijk:

We vragen iedereen die komt iets te eten mee te nemen. We weten namelijk niet hoeveel mensen er komen en we willen er zeker van zijn dat er genoeg is voor iedereen. Een magnetron en oven zijn aanwezig.

Een vrijwillige financiële bijdrage voor de kosten van de locatie en de koffie en de thee wordt op prijs gesteld.

 Wil je zeker zijn van een plaats aan tafel? Geef je dan op via contact@ontkiemwest.nl.

Als je komende woensdag of in de toekomst ook een bijdrage wil leveren aan Kachel Cultura met live-muziek of een act, laat het ons dan weten. Mail naar contact@ontkiemwest.nl.

Spontane acties zijn welkom, mits ze in te passen zijn in het programma en niet langer duren dan 10 minuten. Voel je vrij om je muziekinstrument of goocheldoos mee te nemen en deel je talenten met ons! Maar je mag natuurlijk ook gewoon komen als publiek.

Tot ziens op de 24e!

Team OntKIEM